Suntem o companie cu tradiţie  în industria producerii și comercializării cărnii de pui. Companie cu capital 100% românesc, continuăm tradiția de 36 de ani, care se axează pe calitatea produselor și pe gustul excelent, natural, recunoscut.

Card Image

Pentru garanţia unui produs Avicola Slobozia, am dezvoltat un sistem integrat de producție care include selecționarea de cereale de la furnizori verificați și de încredere, fabrica de nutrețuri care asigură o hrană vegetală de calitate, incubatoare de ultimă generație supervizate de tehnicieni specializați, ferme de creștere ce respectă normele europene, abatoare de păsări și laboratoare pentru testarea produselor înainte de a fi prelucrate, ambalate și livrate prin rețeaua proprie.  În fiecare dintre aceste procese se aplică criterii care vizează calitatea și bunăstarea  păsărilor. Toate acestea ne permit să creăm și să aplicăm proceduri foarte detaliate de trasabilitate și control al calității în fiecare etapă a producției.

Card Image
Card Image

Trasabilitatea este un factor esențial pentru noi în programul de îmbunătățire continuă în ceea ce privește siguranța alimentară.
În acest mod, producem carne de pui într-o manieră durabilă și responsabilă, respectând filosofia noastră corporativă, indiscutabil axată pe calitate și siguranța alimentară.
Astfel, ne respectăm promisiunea faţă de clienţii noştri!
Cei peste 2 milioane de consumatori zilnici, sunt răsplătiţi cu o gamă de produse ce pune accent pe easy to cook, easy to keep, porționarea produselor și ambalarea lor atractivă și eficientă lăsând consumatorului plăcerea de se bucura deplin de cel mai bun gust.