Article Image

Avicola Slobozia prezintă noua gamă de produse, GALINTO

2018-12-18 09:55:00

GALINTO, noua gamă de produse Avicola Slobozia

 

Cu o istorie cuprinzătoare și o experiență bogată, de peste 36 de ani în producția și comerțul cu carne de pui, Avicola Slobozia lansează o nouă gamă de produse, GALINTO, menite să ofere celor peste 2 milioane de consumatori zilnici o experiență de calitate superioară, la îndemână, la prețuri avantajoase.

Procesul este unul integrat și urmează câteva etape prestabilite, care asigură creșterea sănătoasă a puiului, prin calitatea hranei și a metodelor folosite.

Prima etapă constă în selecționarea atentă a cerealelor de la furnizori atestați, pentru a le asigura puilor un regim alimentar de o calitate superioară. Pentru a maximiza beneficiile unei diete corecte și sănătoase, se investește în dezvoltarea unor nutrienți care să vină în completarea regimului alimentar.

Un aspect deosebit de important și secretul reușitei noastre îl reprezintă creșterea puilor într-un sistem integrat de producție, în care dezvoltarea lor este atent supravegheată de către specialiști, pentru a le asigura clienților produse de cea mai înaltă calitate. În acest fel, avem control absolut asupra procesului de creștere, ambalare și distribuție.

Tehnologiile avansate, adaptate la stardardele europene asigură cele mai puțin invazive metode de sacrificare a puilor, demonstrând astfel, respectul pe care Avicola Slobozia îl are pentru produsele sale. De asemenea, carnea este testată în laboratoarele proprii, înainte de a fi ambalată și distribuită către comercianți.

Galinto vine cu o îmbunătățire a serviciilor prin dezvoltarea unei game ce pune accent pe livrarea produselor porționate și ambalate în scopul de a fi mai ușor de pregătit. În acest fel, clienții economisesc timp, bucurându-se de același standard de calitate Avicola Slobozia. În această gamă puteți regăsi: pulpe de pui, inferioare sau superioare, cu sau fără os, aripioare, piept de pui dezosat, mușchiuleț din piept de pui, organe precum pipote și inimi, și chiar carne tocată de pui.

Această metodă de ambalare vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale omului modern, adaptându-se stilului de viață alert. Produsele sunt ușor de păstrat și de preparat, salvând din timpul alocat pregătirii unei mese consistente.

Galinto își va găsi ușor locul în bucătăria consumatorilor noștri, datorită ambalării practice și a calității superioare a produselor.

Inapoi