O reteta asiatica rapida, care nu ar fi la fel de delicioasa fara puiul Avicola Slobozia.
1 lingura de ulei
4 bucati piept de pui Avicola Slobozia, feliate
2 ardei roșii, curatati de cotor si seminte si taiati in bucati
2 ardei galbeni, curatati de cotor si seminte si taiati in bucati
2 cepe mari rosii, taiate mare
100 g stiuleti de baby corn
100 g pastai de mazare dulce
100 g de ananas proaspat, taiat cuburi
1 lingura de zahar
3 linguri sos de soia
putina zeama de lamaie
Incalzeste uleiul in wok si adauga puiul. Gateste pana se inmoaie carnea. Scoate si lasa deoparte.
Adauga mai mult ulei in wok, pune ardeii si ceapa. Prajeste timp de 1 minut.
Apoi adauga porumbul dulce, mazarea dulce si bucatile de ananas. Adauga 2-3 linguri de apa in tigaie si prajeste inca 3-4 minute.
La final, adauga zaharul, sosul de soia, zeama de lamaie, pune puiul in tigaie si amesteca pana se patrunde carnea si devin toate legumele lucioase. Serveste imediat cu orez fiert.
O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detalii