Frigarui din inimi de pui pe gratar

15 minute

2 portii
Article Image

O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.

Ingrediente:

24 inimi de pui Avicola Slobozia

sare dupa gust

piper dupa gust

un varf de cutit de boia de ardei iute

un praf de usturoi granulat

2-3 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

Spala inimile. Se pregatesc 4 bete pentru frigarui, lasate 1 minut in apa, pentru a se evita arderea lor pe gratar. Amesteca untul topit cu sare, piper, boia de ardei iute si usturoiul granulat. Aseaza inimile pe frigarui, cate 6 pe fiecare bat. Unge inimile cu amestecul din unt topit si condimente. Incalzeste gratarul la foc maxim si asaza frigaruile timp de 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte, pana se rumenesc si se fragezesc.

S-ar putea sa-ti placa si:

Card Image
Timp de preparare
40
min
Chiftelute picante cu pui

Un preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
90
min
Pui marinat la gratar cu dovlecei

Un buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
35
min
Supa de pui cu taitei de casa

O reteta inspirata din bucataria asiatica.

Vezi detalii