Un buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.
Pentru marinata:
jumatate de cana de suc de la 2 clementine
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi, pisat
1 praf de piper macinat
Ulei vegetal pentru gatit
500 g de piept de pui dezosat Avicola
Pentru dovlecei:
2 dovlecei medii, taiati in felii de jumatate de cm grosime
2 linguri de ulei de masline
Intr-un bol adanc, amestecati impreuna toate ingredientele pentru marinata. Puneti carnea de pui intr-o punga de depozitare mare, de plastic. Turnati marinata peste carne si etansati punga. Agitati punga pentru a se acoperi carnea in totalitate cu marinata. Refrigerati-o timp de o ora, minimum. Pulverizati gratarul cu ulei si preincalziti-l la foc mediu-mare. Puneti carnea pe gratar si apoi ungeti-o cu marinata ramasa din punga. Carnea va ramane pe gratar aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte. Pe gratarul incins, puneti dovleceii si lasati-i timp de 3-5 minute, intorcandu-i pe fiecare parte.
Aranjati carnea de pui impreuna cu dovleceii, pe o farfurie si savurati imediat.
Un preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.
Vezi detaliiO reteta asiatica rapida, care nu ar fi la fel de delicioasa fara puiul Avicola Slobozia.
Vezi detalii