O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
24 inimi de pui Avicola Slobozia
sare dupa gust
piper dupa gust
un varf de cutit de boia de ardei iute
un praf de usturoi granulat
2-3 linguri de unt topit
Spala inimile. Se pregatesc 4 bete pentru frigarui, lasate 1 minut in apa, pentru a se evita arderea lor pe gratar. Amesteca untul topit cu sare, piper, boia de ardei iute si usturoiul granulat. Aseaza inimile pe frigarui, cate 6 pe fiecare bat. Unge inimile cu amestecul din unt topit si condimente. Incalzeste gratarul la foc maxim si asaza frigaruile timp de 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte, pana se rumenesc si se fragezesc.
Un preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.
Vezi detaliiO reteta asiatica rapida, care nu ar fi la fel de delicioasa fara puiul Avicola Slobozia.
Vezi detalii