Frigarui din inimi de pui pe gratar

15 minute

2 portii
Article Image

O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.

Ingrediente:

24 inimi de pui Avicola Slobozia

sare dupa gust

piper dupa gust

un varf de cutit de boia de ardei iute

un praf de usturoi granulat

2-3 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

Spala inimile. Se pregatesc 4 bete pentru frigarui, lasate 1 minut in apa, pentru a se evita arderea lor pe gratar. Amesteca untul topit cu sare, piper, boia de ardei iute si usturoiul granulat. Aseaza inimile pe frigarui, cate 6 pe fiecare bat. Unge inimile cu amestecul din unt topit si condimente. Incalzeste gratarul la foc maxim si asaza frigaruile timp de 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte, pana se rumenesc si se fragezesc.

S-ar putea sa-ti placa si:

Card Image
Timp de preparare
15
min
Frigarui din inimi de pui pe gratar

O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
35
min
Supa de pui cu taitei de casa

O reteta inspirata din bucataria asiatica.

Vezi detalii
Card Image
Timp de preparare
20
min
Supa de pui cu porumb

Pentru zilele racoroase, o supa de pui numai buna de savurat.

Vezi detalii