O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
24 inimi de pui Avicola Slobozia
sare dupa gust
piper dupa gust
un varf de cutit de boia de ardei iute
un praf de usturoi granulat
2-3 linguri de unt topit
Spala inimile. Se pregatesc 4 bete pentru frigarui, lasate 1 minut in apa, pentru a se evita arderea lor pe gratar. Amesteca untul topit cu sare, piper, boia de ardei iute si usturoiul granulat. Aseaza inimile pe frigarui, cate 6 pe fiecare bat. Unge inimile cu amestecul din unt topit si condimente. Incalzeste gratarul la foc maxim si asaza frigaruile timp de 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte, pana se rumenesc si se fragezesc.
O abordare a prepararii inimilor de pui mai putin obisnuita, care surprinde intr-un mod placut.
Vezi detaliiUn buchet de arome intr-un preparat delicios cu carne de pui Avicola Slobozia.
Vezi detaliiUn preparat simplu, dar de efect, pentru un aperitiv delicios.
Vezi detalii